Zöld Életmód Tanácsadás

Csatlakozhatsz csoportos ökokörhöz, részt vehetsz a workshopokon, valamint lehetőség van egyéni tanácsadásra is, ha zöldítenéd háztartásod.
(Induló Ökokör és workshopokok időpontjait keresd az eseményeknél, Facebook oldalunkon vagy keress elérhetőségeinken)

EGYÉNI TANÁCSADÁS

Akár Otthonodban közösen vagy barátaidat, a családot is bevonva…

  • elkészíthetjük és kipróbáljuk a legalapvetőbb környezet- és pénztárcabarát tisztítószereket,
  • komposztálót, kis veteményest alakítunk ki
  • natur kozmetikumokat keverünk és öko wellneszezünk,
  • varrunk bevásárló textil zsákokat, készítünk méhviaszos csomagolót akár otthoni régi anyagokból,
  • Zero Waste/hulladékmentes bevásárló túrára indulunk, ahol begyakorolhatod a “köszönöm nem kérek műanyag zacskót! / Ebbe a dobozba szeretném kérni!/ Köszönöm nem kérek szívószálat!” varázsigéket, visszautasítjuk a műanyag zacskókat, felkeressük azokat a helyi üzleteket, ahol könnyen beszerezheted a helyi, szezonális és egyéb élelmiszereket fölösleges csomagolások nélkül, a saját tároló edényedbe, textil zsákodba, befőttes üvegbe.

Keress bátran!

Elsősorban Esztergomban és Budapesten tudok ebben segíteni. Ha máshol laksz, szívesen összekötlek helyiekkel, akik odafigyelnek a tudatos fogyasztásra és szívesen beavatnak a zöld életmód rejtelmeibe, helyi lehetőségekbe.

Ha szeretnéd lecsökkenteni az általad termelt hulladék mennyiségét, akkor látogass el a Műanyag nélkül boldogan Facebook csoportba! Itt is kérhetsz tanácsot, megkeresheted a környékeden élőket, megoszthatod tapasztalataidat. Várunk szeretettel!